Forfatter

I april 2016 udgav jeg sammen med Dennis Albrethsen storbykrimien “Forbrydelsens Kunst”.

”Forbrydelsens kunst” er en skarptskåret psykologisk thriller, der udspiller sig i hjertet af København. En række spektakulære mord og overgreb ryster den danske kulturverden. Mordene har alle referencer til store værker i både film- og kunsthistorien. Morderen kender sine ofre, og forbrydelserne er dels hævn, dels led i et større kunstværk. Et væld af tråde samles efterhånden i Vesterbro-romanen til en fortælling om krænkelser, kunst og kærlighed.

Krimien veksler mellem intens action, psykologisk indlevelse og sceniske panoramaer over København. Forfatterparret har netop ikke blot ville skrive en flad, gængs krimi, men ønsket at skabe en anderledes ramme, hvor krimien udspiller sig i kulturverdenen, og hvor læseren præsenteres for forskellige kunstarter. Herudover har det været det essentielt at skabe et persongalleri, som rummer forskelligartede typer, som kan gøre læseren nysgerrig på deres ydre og indre liv.

”Forbrydelsens kunst” er et udfordrende og anderledes bud på en storbykrimi. Forfatterparret trækker på deres lange og vidtfavnende erfaring og fagligheder i bogen og indfletter forskellige kunstformer, heriblandt musik- og filmbranchen.

Læs mere på Forbrydelsenskunst.dk

ForbrydelsensKunst_forside