Formidler og kommunikator

Jeg har det sidste årti beskæftiget mig med formidling og læreprocesser i forskellige kontekster inden for undervisnings- og kommunikationssektorerne. Mine mest virksomme egenskaber som leder, underviser og formidler og som menneske er min positive tilgang til udfordringer samt min evne til relationsarbejde og til at skabe tillid, arbejdsglæde og motivation hos andre. Jeg er en tydelig og skarp formidler, og min spidskompetence er at omsætte abstrakt teoretisk stof til en anvendelig praksis.

Eksempler på kommunikationsopgaver:

Ansvarshavende redaktør for Ungdomsbladet Bazooka – se eksempler på bladet her: Bazooka nr. 25 Bazooka nr 22

Pædagogisk koordinator og værkstedsleder af skriveværksted på Medieskolen Lyngby.

Website-redaktør for forskellige websites:

Kommunikationskonsulent for Strong Productions og bmrk.dk

Redaktionelt arbejde på Kroghs Forlag og i statslige råd. 

Se mere under CV

Bazooka